Dobrodošli na blog SKY WORK

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Vaš vodič za tehnologiju, sigurnost i privatnost za mala i srednja preduzeća

Ovo nije vaš tipičan post prvog-na-novom-blogu. Obično čitate poruku dobrodošlice, a neko vreme nema mnogo toga. Ne mi. Mi smo drugačiji. Ovo zapravo nije prvi post na blogu, već sedmi. Znali smo da će pokretanje bloga jednim postom i naterati vas da čekate sledeće (i sledeće i sledeće) bilo, dobro, dosadno. Naš tim je napisao nekoliko postova kako bi započeo stvari:

Blog SKY WORK je namenjen ljudima koji žele da uče i budu u toku sa tehnologijom, privatnošću, sigurnošću i produktivnošću, ali sami nisu tehnički. SKY WORK je usluga upravljanja mobilnim uređajima (MDM) namenjena kompanijama koje imaju ograničene IT resurse i ekspertizu, tako da su tačno oni koji su ti položaji – tehnička mesta za ne-tehničke ljude.

Ovom zbirkom postova nadamo se da će vas angažovati, zabaviti i edukovati o rešenjima za mobilnost, tako da vi i vaši zaposlenici možete biti produktivniji bez ugrožavanja sigurnosti.

Nadamo se da ćete uživati u postovima o kojima smo pisali do sada i radujemo se vašim komentarima i povratnim informacijama.

Podeli post :
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on reddit
Share on pinterest
Share on skype
Share on tumblr
Share on mix
Share on pocket