Hexnode vs SKY WORK Poređenje Proizvoda

Hexnode i SKY WORK pristupaju MDM-u i obezbeđuju mobilne timove sa sličnog mesta. Oba proizvoda sadrže pojednostavljene nadzorne ploče i sisteme da bi se smanjili administrativni i IT nadzemni troškovi uobičajeni u mnogim sistemima upravljanja uređajima i objedinjenim sistemima upravljanja krajnjim tačkama.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Pregled

Osnovan 2013. godine, Hexnode je objedinjena platforma za upravljanje uređajima koja ima za cilj da ponudi rešenja za osiguranje mobilnih uređaja za bilo koje potrebe. Hexnode pruža preduzećima kontrolu nad njihovim podacima o uređajima BIOD i korporativnim kompanijama, nudeći većinu glavnih mogućnosti upisa. Hexnode pruža sve funkcije koje nude drugi proizvodi na nivou preduzeća plus intuitivno korisničko iskustvo, jednostavnost i objedinjena kontrolna tabla.

Hexnode nudi značajne funkcije kao što su: višestruki tipovi upisa, upravljanje zaštitom datoteka i geofiting za sve uređaje koji su upisani na njihovu platformu. Podržani su svi uređaji, uključujući Android, iOS, Windows i MacOS.

Cene

Hexnode se naplaćuje na donjem kraju lestvice sličnih proizvoda. Njihov najosnovniji nivo košta 1 USD po uređaju koji uključuje njihov osnovni MDM i osnovni kiosk režim. Dodatne funkcije mogu koštati 5,80 dolara po uređaju.

Hexnode Ključne karakteristike:

  • Režim kioska: Zaključava uređaje kompanije i onemogućava druge radnje
  • Geofencing: Pronađite uređaje i memorišite lokaciju, postavite dinamičke smernice na osnovu lokacije geofitingom
  • Daljinski prikaz: Pregledajte ekran uživo upravljanog uređaja i upravljajte uređajem
  • Primena i upravljanje javnim, internim i veb aplikacijama na različitim uređajima
  • URL Crna lista / bela lista

Pregled

Poput Hexnode-a, SKY WORK se fokusirao na pojednostavljivanje upravljanja uređajima sa nivoom preduzeća za administratore. Izgrađen da izazove probleme i složenost u upravljanju mobilnim uređajima i obezbedi mobilne timove, pristup SKY WORK-a je da u jezgri komandne table stavi osnovne funkcije i karakteristike prednjeg i srednjeg dela. SKY WORK nudi uporedive karakteristike sa Hexnode-om za većinu preduzeća, ali trenutno ne podržava kiosk mod. SKY WORK vam omogućava da pratite i nadgledate gde su uređaji i da te podatke upotrebljavate za oporavak izgubljenih uređaja ili geofence korisnika i uređaja. SKY WORK MDM cene se zasnivaju na modelu po korisniku, a ne po uređaju. SKY WORK pretpostavlja da će današnja mobilna radna snaga, mobilni timovi imati deo telefona, prenosnih računara i često tableta. SKY WORK nudi sigurne alate za produktivnost iz BlackBerri-ja i sigurnu saradnju s dokumentima kao dostupnu ponudu proizvoda.

Troškovi i Implementacija

SKZ WORK nudi besplatni model samoposluživanja za do 15 korisnika. Možete početi odmah i dobiti sve prednosti SKY WORK-a, uključujući besplatno 30-dnevno probno vreme BlackBerri Dinamics (posle 30 dana, 15 USD / korisnik / mesec), sa samo e-adresom. SKY WORK ne zahteva kreditnu karticu za probu BlackBerri Dinamics. Kako rastete, možete odabrati plan samoposluživanja ili upravljanja kojim ćete zadovoljiti vaše potrebe. Rešenja za samoposluživanje počinju od $ 1 / korisnik / mesec, a upravljana rešenja od $ 3 / korisnik / mesec.

SKY WORK je SaaS MDM, tako da nisu potrebni dodatni IT infrastrukturni zahtevi potrebni za implementaciju. Sprovođenje SKY WORK-a sa timom od 10-20 ljudi može se obaviti za dan ili dva. SKI VORK ne zahteva značajnu obuku za primenu i dostupna je detaljna dokumentacija, kao i podrška za ćaskanje uživo.

Podaci

SKY WORK poseduje jedinstvenu, intuitivnu kontrolnu tablu za pregled sažetka vaših bezbednosnih podešavanja, uređaja, korisnika i statusa uređaja. Dodavanje zaposlenih, uređaja ili grupa uređaja (kombinacija bezbednosnih smernica i aplikacija) zahteva samo nekoliko klikova bez obzira gde se nalazite u SKY WORK-u. SKY WORK nudi mrežne vodiče za obuku i podršku 24 časa dnevno.

Eliminisanje složenosti nije došlo po cenu sigurnosti. SKY WORK je MDM za preduzeća, izgrađen posle decenije iskustva u obezbeđivanju i upravljanju desetinama hiljada uređaja. Unapred definisani nivoi sigurnosti (Normalni, Srednji i Visoki) kreirali su stručnjaci za upravljanje uređajima uz pravilan balans sigurnosti i lakoće upotrebe za većinu ljudi. Ako su vam potrebna određena prilagođena sigurnosna ograničenja – poput onemogućavanja Bluetooth-a – podrška SKY WORK može da kreira i ažurira nove nivoe bezbednosti za vas.

SKY WORK Ključne karakteristike:

  • Upravljačka tabla s jednim uređajem za kontrolu bezbednosnih polisa i postavki
  • Sigurne aplikacije za produktivnost koje pruža BlackBerri Dinamics
  • Skup izabranih bezbednosnih politika od samog početka
  • Nadgledanje usklađenosti uređaja
  • Nečujno aktiviranje obaveznih aplikacija jednim klikom

Zaključak

Hexnode i SKY WORK pristupaju MDM-u i obezbeđuju mobilne timove sa sličnog mesta. Oba proizvoda sadrže pojednostavljene nadzorne ploče i sisteme da bi se smanjili administrativni i IT nadzemni troškovi uobičajeni u mnogim sistemima upravljanja uređajima i objedinjenim sistemima upravljanja krajnjim tačkama. Hexnode nudi funkcije kao što su kiosk mod koji su dobro prilagođeni maloprodajnim aplikacijama ili uslugama prehrambenih usluga. Hexnode se naplaćuje prema uređaju, što ima smisla za razmišljanje u pogledu kiosk aplikacija.

SKY WORK stavlja fokus na korisnike i osigurava da svi uređaji za sve korisnike budu pokriveni po pristupačnoj ceni. SKY WORK pretpostavlja da će korisnici imati više uređaja. SKY WORK naplaćuje po korisniku bez ograničenja uređaja što kompanijama olakšava osiguranje svih uređaja u organizaciji bez da biraju koje uređaje treba bezbjednost, a koji ne.

Poređenje

Krenite da osigurate svoj tim BESPLATNO