MobileIron vs SKY WORK Poređenje Proizvoda

MobileIron ​​i SKY WORK pristupaju upravljanju uređajima sa različitim pristupima. U zavisnosti od toga kakvo vam je prilagođavanje  potrebno – odredite pravo rešenje za vas.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Pregled

MobileIron ​​pruža sigurnost krajnje tačke koja je transparentna za krajnjeg korisnika, tako da sigurnost postaje osnovni deo poslovanja i rada.
MobileIron ​​nudi tri stvari: objedinjeno rešenje za upravljanje krajnjim tačkama, paket produktivnosti i odbrana mobilne pretnje. Svaki od ovih delova čini celokupno rešenje mobilnosti MobileIron-a i posebno se pakuje i naplaćuje

Cene i Primena

MobileIron je kompanija sa najboljim cenama kompanije MDM. Na njihovoj veb lokaciji nema raspoloživih cena pošto se sve cene zasnivaju na primanju ponuda od prodajne osobe MobileIron. Cene variraju u zavisnosti od vrste i veličine preduzeća plus potrebnog skupa funkcija. Naknade za postavljanje i ukrcavanje dodaju se ukupnim troškovima troškova proizvoda i temelje se na trošku proizvoda (tj. Što više plaćate za MobileIron, to će biti veće naknade za podešavanje i ukrcavanje). U zavisnosti od karakteristika koje odaberete, možete očekivati da ćete platiti više od ostalih proizvoda. Budući da se MobileIron zasniva na citatima, nije moguće uporediti uporedne troškove uporednih troškova.

MobileIron Ključne karakteristike:

  • Analiza pretnji koja otkriva oštećene rutovane uređaje
  • Uvid u koje su aplikacije instalirane na uređajima Skeniranje uređaja za zaštitu uređaja
  • Podrška za registraciju glavnih uređaja: Apple DEP, Knok Mobile Enrollment i Microsoft Windows Autopilot
  • Primena bezbednosnih smernica kao što je onemogućavanje mikrofona i kamere

Pregled

SKY WORK je “plati-u_hodu” SaaS rešenje za upravljanje uređajima i nudi karakteristike za preduzeće koje se mogu porediti sa MobileIron. SKY WORK, međutim, ima jasnu strukturu cena tako da brzo možete izračunati koliko će SKY WORK koštati vašu organizaciju. Koristeći SKY WORK možete da rastete i smanjite svoj plan kako vam je potrebno da fleksibilno upravljate brojem korisnika, uređaja i dodatnih funkcija kao što su sigurna licenca za produktivnost i kolaboraciju.

Cene i Primena

SKZ WORK nudi besplatni model samoposluživanja za do 15 korisnika. Možete početi odmah i dobiti sve prednosti SKY WORK-a, uključujući besplatno 30-dnevno probno vreme BlackBerri Dinamics (posle 30 dana, 15 USD / korisnik / mesec), sa samo e-adresom. SKY WORK ne zahteva kreditnu karticu za probu BlackBerri Dinamics. Kako rastete, možete odabrati plan samoposluživanja ili upravljanja kojim ćete zadovoljiti vaše potrebe. Rešenja za samoposluživanje počinju od $ 1 / korisnik / mesec, a upravljana rešenja od $ 3 / korisnik / mesec.

SKY WORK nudi on- linevodiče za obuku i podršku 24 sata na dan bez dodatnih troškova. SKY WORK pruža vodiče i uputstva na brodu putem e-pošte sa svim nivoima usluge, uključujući i besplatnu.

SKY WORK je SaaS MDM, tako da nisu potrebni dodatni IT infrastrukturni zahtevi potrebni za implementaciju. Sprovođenje SKY WORK-a sa timom od 10-20 ljudi može se obaviti za dan ili dva. SKI VORK ne zahteva značajnu obuku za primenu i dostupna je detaljna dokumentacija, kao i podrška za ćaskanje uživo.

Dodaci

SKY WORK poseduje jedinstvenu, intuitivnu kontrolnu tablu za pregled sažetka vaših bezbednosnih podešavanja, uređaja, korisnika i statusa uređaja. Dodavanje zaposlenih, uređaja ili grupa uređaja (kombinacija bezbednosnih smernica i aplikacija) zahteva samo nekoliko klikova bez obzira gde se nalazite u SKY WORK-u. SKY WORK nudi mrežne vodiče za obuku i podršku 24 časa dnevno.

Eliminisanje složenosti nije došlo po cenu sigurnosti. SKY WORK je MDM za preduzeća, izgrađen posle decenije iskustva u obezbeđivanju i upravljanju desetinama hiljada uređaja. Unapred definisani nivoi sigurnosti (Normalni, Srednji i Visoki) kreirali su stručnjaci za upravljanje uređajima uz pravilan balans sigurnosti i lakoće upotrebe za većinu ljudi. Ako su vam potrebna određena prilagođena sigurnosna ograničenja – poput onemogućavanja Bluetooth-a – podrška SKY WORK može da kreira i ažurira nove nivoe bezbednosti za vas.

SKY WORK Ključne karakteristike:

  • Upravljačka tabla s jednim uređajem za kontrolu bezbednosnih polisa i postavki
  • Sigurne aplikacije za produktivnost koje pruža BlackBerri Dinamics
  • Skup izabranih bezbednosnih politika od samog početka
  • Nadgledanje usklađenosti uređaja
  • Nečujno aktiviranje obaveznih aplikacija jednim klikom

Zaključak

MobileIron je moćno rešenje za upravljanje uređajima, razvijeno za složena poslovna okruženja. Budući da MobileIron želi da prilagodi rešenje kupcu, postoji postupak citiranja za utvrđivanje koji su delovi sistema potrebni. Pored troškova proizvoda, dodatni su troškovi za implementaciju i podršku.

SKY WORK pruža upravljanje uređajima korporativnog kvaliteta, kao što je MobileIron, ali sa jasnom i pristupačnom strukturom cena. Organizacije se mogu odlučiti za besplatan plan (do 15 korisnika), samoposluživanje (korisnicima 16+ naplaćuje se 1 USD / korisnik / mesečno) i upravljaju rešenjima putem prodavca SKY WORK (3 USD / korisnik / mesec). Podrška za SKY WORK i implementacija uključeni su bez dodatnih troškova.

Poređenje

Krenite da osigurate svoj tim BESPLATNO